E DREJTA PER INFORMIM

E DREJTA PER INFORMIM

28 shtatori është Dita Ndërkombëtare e të Drejtës për Informim.  Kjo ditë përkon edhe me 3-vjetorin e miratimit nga Kuvendi i Republikës së Shqipërisë të ligjit nr. 119/2014 “Për të drejtën e informimit”

më shumë
ADRESAT E STACIONEVE VETERINARE

ADRESAT E STACIONEVE VETERINARE

Adresat e stacioneve veterinare, në të cilat mund të bëni matrikullimin e bagëtive.

më shumë
Programi IPARD II (2014-2020)

Programi IPARD II (2014-2020)

Programi IPARD II (2014-2020) - u jep një dorë në bujqësi vendeve që aspirojnë anëtarësimin

më shumë
Ujitja dhe kullimi

Ujitja dhe kullimi

Ujitja dhe kullimi janë një nga faktorët kryesorë në rritjen e prodhimit bujqësor

më shumë
bgmultimediain