Roni Telegrafi

Zëvendës Ministër

Roni Telegrafi

Roni Telegrafi Zv/Ministër

Ka  lindur në Tirane 09.04.1982 është i martuar me Znj. Aida Telegrafi.

Ka mbarua studimet e larta ne Hunter College ne New York, Fakulteti i Shkencave Politike Ekonomie, Dega Shkenca Politike dhe Ekonomike. Studimet pasuniversitare i ka kryer ne American University ne Washington, D.C., Fakulteti i Ceshtjeve Publike, Dega Administrim Publik.

Nga muaji Shkurt 2016 mban funksionin e Zv/Ministrit te Bujqesise