Video

Agropika, dritarja e re me shërbim modern ndaj fermerit.
09 Janar 2018

Agropika, dritarja e re me shërbim modern ndaj fermerit. Më shumë transparencë dhe akses në skemat mbështetëse dhe financimit përmes fondit të garancisë në bujqësi. 5 agropikat e para janë tashmë në shërbim të fermerëve dhe brenda 6 mujorit te pare të 2018, shtohen edhe 15 të tilla në të gjithë vendin