Video

Manual mbi Ligjin 146/2016 “Për njoftimin dhe konsultimin publik”
22 Maj 2017

Ky është një video manual për ligjin e Njoftimin dhe konsultimin publik, që shërben si altoparlant për të fuqizuar zërin qytetar në vendimarrje.

Video udhëzuesi është realizuar nga Qendra EDEN në kuadër të projektit "Perspektivë drejt integrimit në BE - Angazhim i qytetarëve aktivë dhe shoqërisë civile në politikat mjedisore". Ky projekt është mundësuar në kuadër të programit ACHIEVE, i cili zbatohet nga Qendra Rajonale e Mjedisit (REC) Shqipëri dhe financohet nga Bashkimi Evropian.