Video

Ftesë për të bashkuar forcat me çdo familje shqiptare në garantimin e ligjshmërisë e standardeve në tregëtinë e mishit në vend, për sigurinë dhe cilësinë që duam në tryezat tona
12/01/2018
Shkarko
    Faqja 1 nga 212